Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN 1 la Oiejdea. Cine este tânărul de 26 de ani, din Aiud, care a decedat

Publicat

politia-accident-noaptea

Un tânăr de 26 de ani din Aiud a decedat miercuri seară în urma unui accident rutier pe DN1, în zona localității Oiejdea. Din primele informații în accident au fost implicate un autoturism marca Audi, cu numere de Germania și un autoutilitară Mercedes . Traficul rutier a fost temporar blocat pe ambele sensuri, fiind deviat pe o rută ocolitoare prin Sântimbru – Coșlariu – Teiuș.

Tânărul din Aiud care a decedat în accident se numea Daniel Florea. Acesta era stabilit în Germania și se afla în vacanță în România. Moartea tânărului a șocat comunitatea locală din Aiud.

dani florea

UPDATE 22:00 – Potrivit JPJ Alba traficul rutier în zona accidentului a fost reluat pe ambele sensuri. 

UPDATE 21:00 – Potrivit IPJ ALBA,  un bărbat de 58 de ani din Teiuș, în timp ce a condus o autoutilitară marca Mercedes la intersecția dintre accesul rutier spre o societate comercială și DN 1, a pătruns pe drumul național și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din direcția Alba IuIia -Teiuș, de către un tânăr de 26 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului șoferul autoturismului a decedat. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Este cercetat pentru ucidere din culpă.

UPDATE 20:45 –  IPJ Alba anunță că traficul rutier este deviat pe DN14 B pe ruta Teiuș, Sîntimbru, Alba Iulia și invers, până la deblocarea carosabilului în zona accidentului. 

UPDATE 20:30 –  La aproximativ o oră de la producerea teribilului accident rutier, traficul este blocat total, iar unii șoferi susțin că s-a format o coloană care se întinde pe mai mulți kilometri.

UPDATE 20:16 – Potrivit IPJ Alba, victima ar fi un tânăr în vârstă de 26 de ani care conducea un autoturism marca AUDI, înmatriculat cu numere de Germania.

UPDATE 20:10 – Cauza accidentului este neacordarea de prioritate de către șoferul TIR-ului  care a ieșit din curtea unei societăți comerciale fara sa se asigure.

Știrea inițială: Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 19:40, pe DN 1, în zona localității Oiejdea a avut loc un accident rutier între un autoturism și un camion.

Potrivit ISU Alba la locul accidentului s-au deplasat 8 subofițeri alături de o autospecială de descarcerare și o mașină SMURD.

Din păcate, în urma impactului un bărbat a decedat.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Foto: arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax