Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT MORTAL pe DN 1, la Aiud. Două persoane au DECEDAT după un impact între o mașină și un autocar

Publicat

smurd

ambulanta smurd noaptea Un accident rutier s-a petrecut marți dimineața, e DN 1, la ieșirea din Aiud spre Mirăslău. Din primele informații, două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost rănită grav în urma unui impact între o mașină și un autocar.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, timp de două ore şi a fot deblocat pe un sens, în jurul orei 6.30.

UPDATE, ora 6:30: Potrivit IPJ Alba, în zona accidentului de pe DN 1 se circulă alternativ, traficul rutier fiind deblocat pe un sens. Sensul de mers Aiud – Cluj rămâne blocat parțial.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autocar, în timp ce se deplasa din direcția Aiud – Cluj, la ieșire din municipul Aiud spre localitatea Mirăslău, s-a angajat în depășirea unui autocamion, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma impactului frontal deosebit de puternic, două persoane din autoturism au decedat, iar alta a fost grav rănită.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD Aiud și Alba Iulia, pentru descarcerarea victimelor și acordare de prim ajutor.

UPDATE, ora 11.00: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 4.35, pe D.N. 1, la kilometrul 414, în afara localităţii Miraslău, N.T.C., de 28 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autobuz, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare cu remorcă, ce era condusă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, pasager pe scaunul din spate al autoturismului, au decedat, iar un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale grave.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit începând cu ora 4.40 pe DN 1, pe raza localității Miraslău, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autocar și un autotren.

În urma accidentului, două persoane și-au pierdut viața (un bărbat de 46 de ani și o femeie de 50 de ani) și alte trei au fost rănite. Pentru descarcerarea persoanelor și acordarea asistenței medicale de urgență, s-a acționat cu o autospecială complexă de stingere și descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD tip B2.

Echipajele de pompieri și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Alba au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane din autoturism, pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea la spital a două dintre persoanele rănite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax