Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN 67C Transalpina: Un tânăr care circula pe motocicletă a murit după ce a fost lovit de o mașină

Publicat

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața, luni după-amiaza, într-un accident rutier petrecut pe DN67 C Transalpina, între localitățile Șugag și Tău-Bistra. Cauza accidentului rutier a fost viteza neadaptată condițiilor de drum.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 23 septembrie 2019, în jurul orei 16.40, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui accident produs pe DN 67 C, la kilometrul 108 + 500 de metri, între localitățile Șugag și Tău-Bistra.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș Severin, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din județul Arad.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave și a decedat la locul producerii accidentului.

Polițiștii l-a testat pe șoferul autoturismului, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, tânărul care a decedat (din Caraș-Severin), în timp ce circula pe motocicletă, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Arad.

Știrea inițială

Tânărul circula pe o motocicletă și a fost lovit de o mașină. Potrivit ISU Alba, accidentul s-a petrecut în apropierea barajului Tău.

La fața locului au intervenit echipaje SMURD și de pompieri.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax