Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN7 Orăștie-Sebeș. O căruță a fost lovită de un camion

Publicat

politia-accident-noaptea

Traficul rutier a fost blocat miercuri seara pe DN7 la ieșire din Orăștie spre Sebeș, din cauza unui accident grav. Un bărbat a murit și alte patru persoane au fost rănite după ce o căruță a fost lovită de un camion.

UPDATE: Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri, în jurul orei 21.35, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Orăștie, a condus o autoutilitară  pe DN 7, din direcția Sebeș –Deva, iar la intrarea în municipiul Orăștie a lovit o căruţă care circula din aceeași direcție de mers, fiind condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Geoagiu (căruţaşul nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă, iar vehiculul condus de acesta nu era  echipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte pe drumurile publice). În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 59 ani, din Geoagiu, ocupant al vehiculului cu tracțiune animală și rănirea căruţaşului şi a altor trei persoane, în vârstă de 16, 22 şi 45 de ani, toate din Geoagiu, ocupante ale aceluiași vehicul cu tracțiune animală.

Miercuri, în jurul orei 22.36, Poliția a anunțat că traficul era deviat pe un drum comunal cu ieșire la Halta Geoagiu.

Atât persoanele rănite – trei bărbați și o femeie, cât și bărbatul care a decedat se aflau în căruță în momentul accidentului.

Răniții au fost transportați la spital.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax