Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: ACCIDENT mortal pe DN76. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR condus de un şofer din Alba

Publicat

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut vineri dimineaţa pe DN76. Aflat la volanul unui autoturism, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un TIR condus regulamentar de către un bărbat din Alba.

UPDATE: Şoferul autoturismului – un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad – ar fi săvârşit o crimă, cu câteva ore înainte de accident. În locuinţa sa din localitatea Vârfurile, judeţul Arad, a fost descoperit trupul neînsufleţit al soţiei sale, în vârstă de 30 de ani, au confirmat surse judiciare pentru Alba24.ro. Tânăra ar fi fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie, obiectul fiind găsit în plaga din abdomenul victimei. De asemenea, corpul mai prezenta o plagă la nivel cranian, iar în apropiere ar fi fost găsită o daltă.

Potrivit IPJ Hunedoara, în 25 mai, în jurul orei  10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcția Oradea-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad-Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna  Ciuruleasa, judeţul Alba.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Şoferul TIR-ului nu a suferit leziuni.

Autoturismul implicat în accident este o Skoda Fabia. Potrivit unor surse, şoferul maşinii a intrat intenţionat cu autoturismul, în camionul ce circula regulamentar din sens opus.

Traficul rutier a fost blocat pe DN76 Brad-Oradea mai bine de două ore.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax