Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT MORTAL pe raza localității Decea: O femeie de 75 de ani a decedat după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat

Publicat

O femeie de 75 de ani, pasageră într-un autoturism răsturnat duminică, 27 august, pe DN 1, a decedat. Accidentul rutier a avut loc pe pe raza localității Decea, în jurul orei 11.45. 

Femeia a decedat la spitalul din Aiud, după ce a fost descarcerată dintre fiarele mașinii, în care se afla. Deși a fost dusă la spital, acesata nu a făcut față rănilor pe care le-a suferit în urma accidentului.

Decesul femeii a fost anunțat de reprezentații IPJ Alba, în jurul orei 14.50.

Mai exact, aceasta era pasager într-un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, iar în mașină se mai afla o altă pasageră. Cele două au reușit să iasă din autoturismul răsturnat până la ajungerea pompierilor militari.

La un momennt dat, pe DN 1, pe raza localității Decea, femeia de 50 de ani a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La fața locului au intervenit pompierii din Aiud, cu trei autospeciale.

CITEȘTE ȘI: FOTO: UPDATE ACCIDENT RUTIER pe DN1, pe raza localității Decea. O persoană încarcerată după ce s-a răsturnat cu un autoturism

Când au ajuns în zona accidentului doi dintre pasagerii mașinii au ieșit singuri, doar femeia în cauză se afla încarcerată.

După ce a fost descarcerată și transportată la spitalul din Aiud, deși medicii s-au luptat să îi salveze viața, aceasta a decedat din cauza rănilor.

Este a patra persoană care a murit într-un accident rutier petrecut în ultimele 12 ore, pe raza județului Alba, pe DN1.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, trei tineri au fost uciși de un șofer beat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cine sunt cei trei tineri uciși de un șofer beat în accidentul rutier din Alba. Ce spun familiile victimelor despre tragedie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax