Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident mortal pe un drum de țară dintre Albac și Roșești. Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Publicat

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața, marţi dimineață, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe un drum de țară între Albac și Roșești. Polițiștii susțin că victima lucra ca  zilier şi a fost preluat, dimineața, de către cel la care urma să muncească, pentru a fi transportat în Roșeni. Din nefericire, însă, acesta i-a fost ultimul drum.

Polițiștii au fost înștiințați printr-un apel la 112 despre accident. Ceea ce este mai tragic este că apelul de urgență a fost făcut chiar de către conducătorul mașinii, Opel Frontera, care, deși scăpase cu viață, rămăsese inconștient aproape 2 ore înainte să reușească să sune. Se pare că acesta îl luase marţi dimineață pe bărbatul de 60 de ani din Jidvei, pentru a-l duce să muncească la el cu ziua. Pe un drum accidentat, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat de 6-7 ori înainte să se oprească. Impactul i-a fost fatal bărbatului din Jidvei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.45, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către O.G.F., de 25 de ani, din localitatea Roşeşti, comuna Albac, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul său spre locuinţă, pe un drum peste câmp, s-a răsturnat, de mai multe ori, pe un teren accidentat.

Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a constatat că bărbatul, în timp ce conducea autoturismul pentru a ajunge la domiciliul său din satul Roşeşti din comuna Albac, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat de mai multe ori, pe un teren accidentat, oprindu-se într-un arbore situat la o distanţă de aproximativ 150 de metri.

În urma accidentului, M.M., de 60 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba, pasager în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto a suferit leziuni corporale craniene şi toracice, fiind transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, care a indicat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax