Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident mortal pe un teren din zona Tătârlaua, DJ142K: Un medic stomatolog din Blaj şi-a pierdut viaţa după ce un Jeep s-a răsturnat peste el

Publicat

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă seara, la limita între judeţele Alba şi Mureş, pe raza localităţii Tătârlaua în zona DJ 142K. Un bărbat de 45 de ani din Blaj şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite într-un eveniment rutier în care a fost implicată o singură maşină.

Din primele informaţii oferite de ISU Alba, una dintre aceste persoane era inconştientă în momentul în care s-a primit apelul prin 112. Un echipaj de la Garda Blaj a intervenit la faţa locului în cooperare cu reprezentanţi ISU din Târnăveni (judeţul Mureş), pentru a scoate persoana din caroseria maşinii.

UPDATE: Persoana inconştientă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani din Blaj, şoferul autoturismului Jeep Wrangler care s-a răsturnat pe un teren agricol a decedat. Ceilalţi doi bărbaţi care se aflau în maşină au fost transportaţi la spitalul din Blaj.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, cei trei bărbaţi au participat la o vânătoare organizată în zona Tătârlaua, pe raza comunei Cetatea de Baltă. Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a făcut un viraj brusc, iar maşina s-a răsturnat pe plafon, în urma manevrei. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa este H.I.R. (39 de ani) din Blaj. Ceilalţi doi bărbaţi sunt C.M. (38 ani) şi M.I.O 38 ani din Şona, care au suferit leziuni uşoare.

În acest caz, a fost deschis dosar pentru ucidere din culpă, iar cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei.

UPDATE2: Bărbatul care a decedat este Ioan Horşia- medic stomatolog din Blaj și fiul primarului din comuna Șona.

foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax