Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL. Un copil de 13 ani A MURIT, la volanul unei mașini de lux. S-a izbit cu autoturismul de un copac

Publicat

Un copil de 13 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut duminică, în jurul amiezii, pe DJ 687A, lângă Hunedoara. A intrat în plin, cu mașina cu volan pe dreapta, pe care o conducea, într-un copac. Autoturismul aparținea tatălui minorului.

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul s-a petrecut la intrarea în Hunedoara dinspre Prislop, la intersecția cu strada Serei, în jurul orei 12.00.

Copilul nu ar fi adaptat viteza și s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea drumului.

Mașina era înmatriculată în Anglia, iar minorul care și-a pierdut viața era din Hunedoara.

Autoturismul implicat în accident este un Mercedes ML. Minorul ar fi fost proiectat în afara mașinii, după impact. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, mai bine de o oră, însă fără succes.

UPDATE: Potrivit ISU Hunedoara, ”pompierii specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Hunedoara au ajuns în doar câteva minute, de la apelul la 112, la locul producerii accidentului în care a fost implicat un autoturism izbit de un copac de pe marginea drumului.
Victima, un copil de 13 ani, se afla în afara unei limuzine cu volanul pe partea dreaptă, probabil proiectat prin parbriz.
Asupra băiatului pompierii şi echipajul SAJ, sosit în ajutor, au aplicat aproape o oră protocolul de resuscitare, însă fără rezultat”.

A fost al doilea accident în ultimele zile, produs de un tânăr din aceeaşi zonă, care a urcat la volanul (de pe partea dreaptă) a unei maşini BMW, fără a avea permis auto, potrivit adevărul.ro.

foto: ISU Hunedoara

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate