Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: ACCIDENT cu trei mașini la ieșire de pe A1 Sebeș-Sibiu, zona Veștem -DN1. Două autoturisme au luat foc după impact

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut vineri seara la ieșirea de pe A1 Sebeș-Sibiu, zona Veștem (DN1). Două dintre mașini au luat foc după impact.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ.

 

Din informațiile primite de la fața locului persoanele implicate s-au autoevacuat și nu se află în pericol.

UPDATE: Potrivit SAJ Sibiu, două persoane au fost transportate la UPU. Un bărbat de 32 de ani a suferit un traumatism la picior.

UPDATE, ora 23.09: Potrivit ISU Sibiu, la accidentul de pe DN1 Veștem-Sibiu (ieșirea de pe A1), echipajele de pompieri militari au intervenit pentru limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta la două autoturisme ca urmare a coliziunii, concomitent cu evaluarea și acordarea de îngrijiri medicale de către echipajele SMURD și SAJ a persoanelor implicate.

Din cele patru persoane implicate, două au necesitat transportul la spital.

Un tânăr de circa 29 de ani cu dureri cervicale și membru inferior stâng a fost transportat de SMURD la spital și alt tânăr de circa 32 de ani a fost transportat la spital de echipajul SAJ Cisnădie.

Cele două mașini care au luat foc au ars în totalitate.

UPDATE 24 iulie ora 9,30: IPJ Sibiu

Unul dintre șoferi era băut

”Aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 1, km. 302, în zona localității Veștem, pe direcția Sibiu – Vâlcea, s-a produs o coliziune în lanț în care au fost implicate 3 autoturisme.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului primului auto care a intrat în coliziune și a șoferului celui de-al doilea autoturism implicat, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, ambii domiciliați în orașul Cisnădie.

Al treilea autoturism a fost condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Orlat, care nu a necesitat intervenție medicală.

De asemenea, mașinile conduse de către primii doi conducători auto au luat foc, incendiul fiind stins de forțele din cadrul ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a primului conducător auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce testările celorlalți doi șoferi au indicat faptul că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ca urmare a constatărilor efectuate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente.”

sursă imagini: Info Trafic Sibiu (Facebook), ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax