Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș- Sibiu, între un camion și un autoturism. Trafic blocat pe ambele sensuri de circulație

Publicat

Accident rutier pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona nodului rutier spre aeroportul din Sibiu. Șase persoane primesc îngrijiri medicale după ce un camion și un autoturism au intrat în coliziune. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 0,30.

Traficul în zonă este complet blocat, unul dintre autovehicule răsturnându-se pe partea carosabilă între sensurile de circulație.

Potrivit IPJ Sibiu ” Politiștii Biroului Autostrăzi intervin la un accident rutier produs pe autostrada A1, Deva – Sibiu. În acest moment traficul rutier este complet blocat.

Accidentul rutier, în care sunt implicate 2 autovehicule, s-a produs pe sensul de mers Deva – Sibiu, la km 355+100m, in apropierea nodului rutier spre Aeroportul Internațional Sibiu.

Vezi și Fetiță de 9 ani, lovită mortal de un autoturism într-o localitate din Sibiu

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că s-a produs o coliziune între un camion de 7,5 t și un autoturism în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Camionul este răsturnat pe partea carosabilă, între benzile de mers.

Politiștii de la autostrăzi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Accident A1 Sebeș – Sibiu: Șase  persoane primesc îngrijiri medicale

ISU Sibiu anunță că a intervenit de urgență la un accident rutier produs pe A1 km 255 între Cristian și Sibiu.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și echipaj de descarcerare.

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de 6 persoane dintre care o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la membrul inferior stâng, celalalte 5 persoane implicate refuzând transportul la spital.

sursa foto: Info Trafic jud. Sibiu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax