Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Trei persoane rănite, printre care un copil și o femeie însărcinată. Trafic restricționat

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a petrecut luni seara pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la ieșirea spre Aeroportul Sibiu. Au fost răniți un copil de 4 ani, o femeie însărcinată și un bărbat, după ce două mașini s-au lovit.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut la km 249+800m, pe sensul de mers Sebeș – Sibiu.

Din primele cercetări efectuate, s-a produs o coliziune față-spate între două autoturisme. Unul era condus de un bărbat de 37 de ani din Sibiu, care nu ar fi păstrat distanța de siguranță în mers, iar cel de-al doilea, de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Sibiu.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a unui copil de 4 ani și a unui bărbat de 40 de ani, toți din același autoturism.

Banda a doua este blocată, șoferilor le este recomandat să circule cu prudență în zona accidentului. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit ISU Sibiu, persoanele rănite erau autoevacuate din autoturisme fiind conștiente și cooperante. Au fost transportați la spital bărbatul de 40 ani cu traumatism lombar, femeia de 39 ani, însărcinată, cu traumatism cranio-cerebral și fetița de 4 ani, cu contuzii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax