Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, zona de ieșire spre DN 14. Două TIR-uri și un autoturism implicate, o persoană rănită

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier petrecut miercuri după-amiaza pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, în zona ieșirii spre DN 14 – Mediaș.

Un TIR a lovit un autoturism, iar acesta a ricoșat într-un alt camion. Traficul rutier a fost îngreunat.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 247, în zona ieșirii spre DN 14, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu TIR pe banda 1, un cetățean străin în vârstă de 36 de ani, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, proiectându-l pe banda 2. Acolo a fost lovit apoi de alt ansamblu TIR, condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Arad.

Șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital conștient.

Potrivit ISU Sibiu, șoferul a suferit traumatism la picioare. Alte două persoane au fost evaluate medical, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Au acționat echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax