Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada Deva – Sebeş. Şoferul unui Logan a adormit la volan şi s-a izbit cu maşina de parapet. Fiul său, rănit grav

Publicat

accident logan A1 deva sebes 11 august 2015 Un accident rutier petrecut marţi după-amiaza pe Autostrada Sebeş-Deva, la kilometrul 364 a cauzat restricţii de trafic pe sensul spre Sebeş de aproximativ o oră şi jumătate.

Benzile unu și doi au fost restricţionate între orele 14.20 şi 15.40, polițiștii rutieri deviind traficul pe banda de urgență.

În accident a fost implicat un autoturism Dacia Logan de culoare roşie, condus de un şofer în vârstă de 46 de ani din judeţul Argeş, potrivit comisarului Adrian David, şef Birou  Poliţia Autostrăzi Deva – Sibiu.

Acesta ar fi adormit la volan şi s-a izbit cu maşina de parapeţii din partea stângă a sensului de mers spre Sebeş, apoi a ricoşat în partea dreaptă şi s-a răsucit cu autoturismul pe şosea. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul fost „smuls” din caroserie.

În maşină, pe locul din dreapta faţă, se afla şi fiul său, în vârstă de 13 ani, care a fost rănit grav. Atât şoferul, cât şi minorul, au fost transportaţi la UPU – Spitalul Municipal Deva.

Accidentul s-a petrecut la doi kilometri de localitatea Şoimuş, înspre Simeria.

sursa foto: servuspress.ro (Servus Hunedoara, editia online)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax