Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia. Un tânăr a fost acroşat de un autoturism pe trecerea de pietoni

Publicat

pol

Un accident rutier a avut loc vineri seara, pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia. Un tânăr a fost accidentat de un autoturism, pe trecerea de pietoni din zonă.

Bărbatul traversa strada, iar, potrivit IPJ Alba, a fost acroşat de un autovehicul. Şoferul maşinii l-a transportat pe acesta la spital şi se pare că starea victimei nu este gravă.

Poliţiştii s-au deplasat la unitarea sanitară pentru cercetări.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 24.02.2012, ora 23.00, M.R., de 19 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere lui M.C.D., de 23 ani, din municipiul Alba Iulia, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc semnalizat corespunzător cu marcaj şi indicator rutier.

În urma accidentului, M.C.D. a fost accidentat uşor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager care a evidenţiat faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax