Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. O maşină a intrat în gardul unei locuinţe. Trei persoane au fost rănite

Publicat

Un accident rutier a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 7.00, pe Bulevardul Încoronării din municipiul Alba Iulia, la intersecţia cu strada Cetăţii. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de gardul unei case de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul maşinii şi doi pasageri, care au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba, pentru îngrijiri medicale.

În comunicatul transmis de IPJ Alba se precizează următoarele: „La data de 12.01.2012, ora 6.55, pe B-dul Încoronării din municipiul Alba Iulia, A.C.P., de 41 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cartier Cetate – gară, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar, într-o curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu gardul imobilului cu nr. 1, situat pe strada Cetăţii.
În urma accidentului, conducătorul auto şi alţi doi bărbaţi, de 39 şi 35 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax