Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia: O şoferiţă de 59 de ani a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Publicat

Vineri, în jurul orei 17.00, pe Bulevardul Încoronării din municipiul Alba Iulia s-a produs un accident de circulaţie. O şoferiţă în vârstă de 59 de ani nu a acordat prioritate de trecere unei femei care care era angajată în traversarea străzii prin loc semnalizat cu marcaj pietonal şi indicator rutier. Femeia a ajuns la spital, însă nu a rămas internată.

Din primele cercetări de la faţa locului, se arată că Maria V., de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce a condus un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere Marianei P., de 60 ani, din Alba Iulia, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului Mariana P. a suferit leziuni corporale, fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de a fost „contuzie toracica, contuzie bazin şi contuzie umăr stâng”, fără a rămâne internată în spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 184, al. 1 si 3 din Codul Penal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax