Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, produs de un şofer de 50 de ani cu alcool „la bord”. Două maşini avariate

Publicat

politie masina sirena luminiUn bărbat în vârstă de 50 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Evenimentul rutier s-a produs marţi seara, pe Bulevardul Încoronării. Şoferul a lovit cu maşina un autoturism care rula pe prima bandă şi era condus regulamentar.

Potrivit IPJ Alba, în 22 septembrie, la ora 21.12, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Încoronării din municipiul Alba Iulia s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate la faţa locului poliţiştii rutieri au stabilit că S.R.M. de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Încoronării, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre dreapta acroșând un autoturism condus regulamentar pe prima banda de circulație. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar în cazul lui S.R.M. aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur in sânge”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax