Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident pe Calea Moților din Alba Iulia. Șoferul unui autoturism Opel a ajuns la spital

Publicat

O persoană a fost rănită miercuri seara, în urma unui accident ce a avut loc în Alba Iulia, pe Calea Moților. Două autoturisme au intrat în coliziune după ce unul dintre acestea a pătruns pe contrasens.

Mașina care a intrat pe contrasens este un Opel înmatriculat în Alba Iulia. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul mașinii Opel a fost rănit și transportat la spital pentru investigații medicale.  Accidentul a avut loc la intrare în Alba Iulia dinspre Micești.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 20.02, pe strada Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, S.C., un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Ighiu după care a fost proiectat în  poarta unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit leziuni corporale uşoare. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de acesta a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax