Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe Calea Moților, între Alba Iulia și Micești. Femeie lovită de o mașină, după ce a traversat prin loc nepermis

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 13:20, pe strada Calea Moților din Alba Iulia. O femeie a fost surprinsă și accidentată de o mașină, după ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 13.20, pe Calea Moților din Alba Iulia, o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Almașu Mare, județul Alba, s-a angajat în traversarea străzii prin loc  nepermis și fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de o femeie de 50 de ani din Alba Iulia, care circula în direcția Alba Iulia – Micești. În urma accidentului, femeia de 54 de ani a suferit leziuni corporale ușoare. Atât conducătoarea auto cât și victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Știrea inițială

O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care circula pe strada Calea Moților din Alba Iulia, la intrare în Micești, zona Dermisara.

În accident a fost implicat un autoturism Audi A6, care circula în direcția Alba Iulia – Micești.

Un echipaj al Poliției din Zlatna, aflat în trecere, s-a oprit pentru a acorda ajutor.

Victima a fost transportată la spital, posibil cu leziuni ușoare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate