Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DJ 106K, lângă Sebeş: Femeie de 70 de ani, rănită după ce un şofer a ajuns cu maşina în decor

Publicat

politie

masina politie politia O femeie de 70 de ani a fost rănită şi transportată la spital, în urma unui accident rutier petrecut luni, între Sebeş şi Daia Română. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în decor.

Luni, 19 septembrie, în jurul orei 10,35, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 K, în afara municipiului Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.L., de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Daia Romană, în condiţii de ploaie, nu a adaptat viteza şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un teren viran.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Ohaba, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto:

Pentru circulaţia în condiţii de ploaie, manifestaţi prudență sporită la volan, adaptaţi viteza la condiţiilor concrete de drum, măriţi distanţa în mers și nu vă angajaţi în efectuarea unor manevre riscante!

Asiguraţi-vă temeinic şi folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax