Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DJ 107 B, la Sântimbru: Bărbat de 68 de ani, acroşat de un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul volanului

Publicat

politie

masina politie radar monitorizare trafic Un bărbat de 68 de ani din comuna Sântimbru a ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident rutier. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara şoselei, pe acostament, unde se afla pietonul.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 ianuarie, în jurul orei 13.19, pe DJ 107 B, pe raza comunei Sântimbru, C.N., de 50 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. A ajuns pe acostament, unde l-a accidentat pe un bărbat de 68 de ani, din comuna Sântimbru.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni în zona toracică şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax