Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe DJ 107 – drumul spre Drâmbar. Trei persoane rănite, după ce două mașini s-au lovit

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 11.00, pe drumul județean DJ 107, între Alba Iulia și zona industrială Drâmbar, comuna Ciugud. Potrivit primelor informații, trei persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au lovit, în zona fabricii Solina. Traficul rutier este îngreunat. 

În evenimentul rutier au fost implicate două mașini, marca Dacia Logan și Citroen.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un altul, condus de o tânără de 26 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, cei doi conducători auto și o femeie de 54 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Știrea inițială

Din informațiile primite de la fața locului, în urma evenimentului rutier au rezultat trei victime. Dintre acestea, o persoană a fost transportată la UPU Alba Iulia, iar alte două au fost asistate medical la fața locului.

Accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre șoferi ar fi ieșit cu autoturismul dintr-o parcare, fiind lovit de o mașină care se afla în depășire.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe drumul spre Drâmbar (zona fabricii Solina), din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Din primele date rezultă că o persoană ar fi suferit leziuni, posibil ușoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax