Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DJ 107 H la intersecţie cu drumul care duce spre Bucerdea Vinoasă. Două persoane au suferit leziuni

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază în Ighiu, pe DJ 107H, la intersecţia cu drumul ce duce spre Bucerdea Vinoasă. Două autoturisme au intrat într-o coliziune, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri din partea personalului medical.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc între un autoturism marca Dacia şi un Volkswagen Golf. Din primele cercetări, şoferul maşinii Dacia a părăsit sensul de mers şi a pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul care se deplasa regulamentar din faţă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 7.04.2013, ora 17.32, prin apelul de urgenţă 112 poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe  DJ 107 H, pe raza localităţii Ighiu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Ioan O., de 63 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 H, pe raza localităţii Ighiu, nu a adaptat viteza de circulaţie la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcției autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de 22 ani, domiciliată în comuna Ighiu.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui Ioan O. (fractura gleznă stângă, traumatism cranio-facial) şi rănirea uşoară a tinerei de 22 de ani şi a altor două persoane, de 24 de ani şi respectiv 25 de ani, pasageri în cele două autoturisme.

Ambii conducători auto au  fost testați cu aparatul etilotest marca Drager care a evidențiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax