Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT pe DJ 107, în zona Căpâlna. Trei persoane rănite, după ce o autoutilitară a lovit o căruță

Publicat

20161117_182550Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi seara, pe Drumul Județean 107 , în zona Căpâlna de Jos, comuna Jidvei. O autoutilitară a lovit, din spate, o căruță. Vehiculul cu tracțiune animală nu ar fi fost semnalizat corespunzător pentru a circula pe timp de noapte.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ISU Alba pentru a acorda primul ajutor persoanelor rănite.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, 17 noiembrie, în jurul orei 18.05, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 107, pe raza comunei Jidvei, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la fața locului a rezultat că N.C. (42 de ani), din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Jidvei – Târnăveni, la kilometrul 71, între localităţile Jidvei şi Căpâlna de Jos, a intrat în coliziune cu o căruţă care circula în aceeaşi direcţie.

În urma accidentului, în bărbat de 31 de ani, un bărbat de 33 de ani şi un minor de 11 ani, ce se aflau în căruţă, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

De asemenea, şoferul autoturismului, care prezenta o leziune în zona capului, a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi fost agresat, după producerea accidentului, de unul dintre ocupanţii căruţei.

Atât conducătorul auto cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax