Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DJ 107: O tânără din comuna sibiană Biertan şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, în judeţul Alba, pe DJ 107, între localitățile Cergău și Lupu. Șoferiţa unui autoturism marca Dacia Nova a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, o tânără aflată în maşină a fost rănită și şi-a pierdut cunoştinţa. Ulterior şi-a revenit, însă, din cauza leziunilor grave, a murit la spitalul din Blaj.

UPDATE: Din primele informații este vorba despre neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Potrivit IPJ Alba, pasagera a fost transportată la Spitalul din Blaj pentru investigații. Tânăra aflată la volan nu a suferit leziuni.

UPDATE 1: În maşină se aflau două tinere, ambele din comuna Biertan, sat Richiş (judeţul Sibiu). Pasagera din autoturism, o tânără de numai 18 ani, a murit la spital, din cauza leziunilor grave. A suferit şoc hemoragic, hemoragie internă şi ruptură de splină. În momentul accidentului, se afla pe bancheta din spate. Era barman la un local din satul Richiş.

Accidentul s-a petrecut la ora 13.18, în afara localităţii Cergău, la kilometrul 42. La volan se afla o tânără de 19 ani, B.M.R., care avea permis de doi ani şi nu a redus viteza la curba la dreapta, pe carosabil umed, apoi a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina pe câmp.

Este cercetată pentru ucidere din culpă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax