Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE: ACCIDENT pe DJ 107 Jidvei-Blaj. Trei persoane rănite după ce două mașini s-au lovit

Publicat

politia-accident-noaptea

Un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 107 Jidvei – Blaj, în zona localității Lunca Târnavei. Din primele date, au fost implicate două mașini.

Potrivit IPJ Alba, trei persoane ar fi fost rănite ușor. Accidentul s-a petrecut din cauza pătrunderii pe contrasens a unuia dintre autovehicule.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 22.00, pe DJ 107, la kilometrul 60 + 899 de metri, în afara localității Lunca Târnavei, un tânăr de 20 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Șona, județul Alba.

În urma accidentului, șoferul vinovat de producerea acestuia, un minor de 12 ani, o tânără de 19 ani și o minoră de doi ani și patru luni, toți pasageri în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale și au primit îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax