Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DJ 107C, la Hăpria: Un copil de 8 ani a fost lovit de o maşină. A fost transportat la spital

Publicat

Un copil în vârstă de 8 ani a fost rănit, miercuri după-amiaza, în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 107, în localitatea Hăpria. Acesta a fost surprins pe carosabil şi lovit de un autoturism. Copilul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Este vorba despre un băiat de 8 ani care a încercat să traverseze strada neregulamentar şi a fost lovit de un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba. Maşina era condusă de un bărbat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 15.29, pe DJ 107 C, pe teritoriul localităţii Hăpria (comuna Ciugud), L.A. în vârstă de 8 ani, a traversat nergulamentar strada, în dreptul imobilului cu nr. 187 şi a fost accidentat de un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba şi condus de Vlad A. (26 de ani), din Sălciua, pe direcţia Berghin-Ciugud.

Copilul a fost rănit uşor, fiind diagnosticat cu TCC mediu şi escoriaţii multiple. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice şi va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii le reamintesc pietonilor că traversarea drumului public se face numai prin locurile marcate ori/şi semnalizate cu indicatoare rutiere, după ce s-au asigurat în prealabil că o pot face în condiţii de siguranţă, iar în locurile unde indicatoarele sau marcajele lipsesc, li se recomandă să se asigure temeinic că nu le este pusă în pericol viaţa în momentul în care intenţionează să traverseze drumul public. „Atenţie!!! Nu traversaţi strada în fugă! Astfel nu veţi oferi posibilitatea conducătorului auto sa reducă viteza autovehiculului pentru a va oferi prioritate”, este mesajul transmis de IPJ Alba.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax