Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de motocicletă pe DJ 107 M, la Vălișoara. Două persoane rănite, după ce vehiculul pe două roţi s-a răsturnat

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază pe DJ 107 M, pe raza satului Vălișoara, comuna Livezile. O motocicletă cu două persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar un bărbat şi o femeie au fost transportați la spitalul din Aiud.

Motociclistul ar fi pierdut controlul vehiculului într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat în afara carosabilului. Acesta se afla împreună cu o prietenă, în momentul impactului. Femeia acuza dureri puternice și a fost supusă unor investigații medicale suplimentare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 12.08.2012, ora 16.10, pe Drumul Județean 107 M, la km 52+294 metri, în afara localităţii Colţeşti, M.C., de 33 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Rimetea – Aiud, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra motocicletei, după care s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma producerii accidentului, o femeie în vârstă de 35 de ani, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul municipal Aiud, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax