Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | ACCIDENT pe DJ 107, pe raza localității Sâncel. Un autoturism a intrat într-un capăt de pod. Două persoane rănite

Publicat

politie

masina politie rutiera Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineața, în jurul orei 9.00, pe raza localității Sâncel. Un autoturism a intrat într-un capăt de pod, iar în urma impactului două persoane au fost rănite.

Din primele informații, accidentul a avut loc pe DJ 107, pe raza localității Sâncel, unde un autoturism marca Ford a intrat într-un capăt de pod. În urma impactului, un bărbat și o femeie aflați în autoturism au fost răniți.

Echipele medicale au intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportarea răniților la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, Poliţia a fost sesizată despre producerea accidentului, la ora 8.59. Un tânăr de 29 ani din comuna Şona (Z.D.A.), în timp ce conducea autoturismul Ford Mondeo, în direcţia Şona- Blaj, la intrare în localitatea Sâncel, nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un capăt de pod de pe partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În maşină se aflau şoferul şi soţia sa (Z.I.A.), de 28 de ani. Cei doi au fost transportaţi la spitalul din Blaj, unde au fost diagnosticaţi cu traumatisme, însă nu a fost necesară internarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax