Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO FOTO: ACCIDENT pe DJ107 Sâncel-Lunca Târnavei. Fată de 9 ani din Israel și tânără de 19 ani rănite. Trei mașini s-au lovit

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG42Uyww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O tânără de 19 ani din județul Alba a fost rănită grav, iar o fată de 9 ani din Israel a suferit leziuni ușoare, în urma unui accident petrecut duminică, în jurul amiezii, pe DJ 107, între localitățile Sâncel și Lunca Târnavei. Trei mașini au intrat în coliziune, după ce tânăra a ajuns cu mașina pe contrasens. A lovit mai întâi o mașină în care se aflau cetățeni israelieni și apoi alt autoturism, înmatriculat în Alba.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.55, pe DJ 107, la km 58. O tânără de 19 ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea un autoturism (Ford Fiesta – n.r.), într-o curbă, a pierdut controlul direcției, a ajuns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism (Seat – n.r.) condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Israel. În urma impactului, autoturismul condus de tânără a fost proiectat în altă mașină (Skoda Fabia – n.r.), condusă de un bărbat de 32 de ani, din Valea Lungă.

Tânăra a fost rănită grav și transportată la spital. De asemenea, a mai fost rănită ușor o fetiță de 9 ani, cetățean israelian.

Șoferii implicați în accident nu se aflau sub influența alcoolului, în momentul producerii accidentului. În acest caz se desfășoară cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, tânăra rănită a fost preluată de SMURD Blaj și transportată la spital. Ar avea traumatism la șold.

UPDATE: IPJ Alba a precizat că, din primele cercetări, o tânără de 19 ani, aflată la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens. Șoferița este cea care a fost rănită în evenimentul rutier.

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervine Garda Blaj, cu două autospeciale (ASAS și SMURD).

Persoana rănită primește îngrijiri medicale.

Revenim cu amănunte.

AICI, video de la accident. Atenție! Imagini cu impact emoțional.

sursa foto: capturi video Youtube

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax