Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | ACCIDENT pe DJ 107E, între Aiud şi Ciumbrud: Trei persoane rănite în urma unui impact între două maşini

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un accident rutier s-a petrecut luni dimineaţa pe DJ 107E, între Aiud şi Ciumbrud. Din primele informaţii, trei persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între două maşini.

La faţa locului a fost chemat să intervină un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE: Autoturismele implicate în accident sunt un Volkswagen şi o Dacie. Din primele informaţii, cele trei persoane nu au suferit leziuni grave.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost anunţat la poliţie în jurul orei 8.30. Un tânăr de 20 de ani, S.L. din Aiud, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen, pe DJ 107 E, între Aiud şi Ciumbrud, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit pe zăpadă şi, la o curbă spre dreapta, a intrat pe contrasens unde a lovit cu maşina un autoturism Dacia condus regulamentar din sens opus de O.V., un bărbat din Lopadea Nouă. În urma impactului, au fost rănite uşor trei persoane din Dacie: un bărbat de 50 de ani şi două femei, de 47 de ani, respectiv 49 de ani. Cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Aiud pentru investigaţii medicale suplimentare. Şoferul de 20 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Robert

    luni, 02.02.2015 at 21:49

    Una dintre persoanel din Dacie este tatăl meu si este la spital cu capul spart an trei locuri si cu șase copci Dumnezeu la văzut si la salvat pt aceste persoane care nu știu sa conducă nu are rost sa li se dea carnetul după cum am auzit de la alți prieteni de ai mei nu este prima oară ca-n acest băut merge cu viteza mare de as fi an locul poliție ias suspenda carnetul și ias spune ca trebe sa facă din nou școala ca de data aceasta sa ai fie cu anvatatura de minte .Cu respect R…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax