Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DJ 107H, la Cricău. A condus cu alcoolemie de 0,77 şi s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei

Publicat

Un bărbat din localitatea Ighiu s-a ales cu dosar penal după ce s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a evidențiat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 martie, în jurul orei 06:00, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier in localitatea Cricău.

Polițiștii deplasați la fata locului au constat că, un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Ighiu, în timp ce a condus un autoturism, pe Drumul Județean 107 H, la ieșirea din satul Cricău, nu a adaptat viteza la efectuarea virajului spre dreapta, a pierdut controlul, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat, suferind răni ușoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru care a evidențiat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de mostre biologice de sânge în fața medicului de gardă.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vatamare corporala din culpa si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax