Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident pe DJ 107M, la Poiana Aiudului: Un motociclist a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut pe șosea

Publicat

motocicleta

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul amiezii, pe DJ107M, în zona localității Poiana Aiudului. Un motociclist a pierdut controlul vehiculului cu care circula, a căzut și s-a lovit de carosabil. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital în stare de inconștiență.

UPDATE: Din primele informații, bărbatul are 60 de ani și conducea o motocicletă înmatriculată în județul Cluj. Acesta a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, în zona Cheile Aiudului. A fost transportat la spitalul din Aiud.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, pe DJ 107 M, la kilometrul 56+300 de metri, în afara localităţii Vălişoara (între Vălişoara şi Poiana Aiudului, comuna Livezile – n.r.), I.T. (60 de ani), din Turda, judeţul Cluj, pensionar, în timp ce conducea motocicleta Honda proprietate personală a pierdut controlul acesteia din cauza vitezei neadaptate la un sector de drum în curbă, a pătruns pe sensul opus, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în afara drumului. A suferit leziuni corporale grave – TCC acut, fiind transportat în stare de comă la Spitalul Judeţean Alba. Bărbatul purta cască de protecţie în momentul accidentului. Poliţiştii continuă cercetările.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax