Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DJ104 între Cugir şi Vinerea. Doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat în şanţ. Şoferul nu avea permis

Publicat

masina rasturnata

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut miercuri noaptea pe DJ 704, între Cugir şi Vinerea. Un şofer fără permis şi sub influenţa alcoolului s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Atât el, cât şi un pasager au suferit leziuni corporale.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea accidentului miercuri, 29 august, în jurul orei 1.25.

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Vinerea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto şi un bărbat de 59 de ani, pasager în autoturism,au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat, fiind de acord cu prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax