Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DJ107, lângă Blaj: Un şofer cu alcoolemie de 1,29 şi fără permis a intrat cu maşina într-un cap de pod

Publicat

politie

Un bărbat din comuna Valea Lungă este cercetat de poliţie după ce a condus o maşină cu alcoolemie de 1,29, dar şi fără permis şi a produs accident. A ajuns cu maşina într-un cap de pod.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 3 iunie, în jurul orei 19.30, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier ce a avut loc pe DJ107, la kilometrul 88+100 de metri.

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constata că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spitalul din Blaj, i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi  vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoro

    marți, 12.06.2018 at 11:21

    Domnilor politisti cereti in parlament sa modificati legea ca cei care nu poseda permis sa nu poata cumpara masina,iar pentru cei ce incredinteaza masina la cel care nu are permis sa faca puscarie ca altfel o sa fie omorati oameni nevinovati!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax