Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident pe DN 1, în apropiere de Lancrăm. Biciclist lovit de o maşină. Şoferul avea 1,07 mg/l alcool pur în aer expirat

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara, pe DN 1, la intrarea în localitatea Lancrăm dinspre Alba Iulia. Un biciclist a fost accidentat și transportat la Secția de Urgență a Spitalului Județean Alba.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a produs după ce un autoturism, înmatriculat în județul Alba, a lovit biciclistul, la ieşirea de pe un drum secundar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 19.37, pe D.N. 1, în afara localităţii Lancrăm, Petru S., de 66 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, la pătrunderea în Drumul Naţional 1 de pe un drum vicinal, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, care se deplasa pe o bicicletă, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare.

După producerea accidentului, Petru S. a transportat victima la Spitalul Judeţean Alba, după care si-a continuat deplasarea, ulterior fiind depistat de poliţişti pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lucian

    vineri, 26.10.2012 at 09:09

    Acelasi sofer, a mai produs un accident la intersectia de la piata din cetate dupa 15 minute. Alcooltestul a indicat 1.07…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate