Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN 1, în apropiere de Sebeș. Bărbat lovit de o mașină care a ricoșat, după impactul cu un alt autoturism

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat de 42 de ani din Sibiu a fost rănit, duminică la amiază, într-un accident rutier produs pe DN 1, în Alba. Bărbatul  afost lovit de un autoturism care a ricoșat, după impactul cu o altă mașină.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 10 decembrie 2023, în jurul orei 11.00, polițiștii din Sebeș au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1, la kilometrul 356+100 metri, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 68 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Sibiu – Sebeș, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului, autoturismul din urmă, condus de un bărbat de 46 de ani, din Câlnic, județul Alba, ar fi acroșat un bărbat de 42 de ani, din Sibiu, care era staționat pe partea carosabilă, în vederea remedierii unor defecțiuni la autoturismul său.

Victima a suferit leziuni corporale ușoare, fiind transportată la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax