Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT pe DN 1, în Lancrăm: Un TIR a lovit un stâlp de electricitate. Șoferul, transportat la spital

Publicat

masini

Un accident rutier a avut loc joi dimineața, pe drumul național DN 1, în Lancrăm. Șoferul unui TIR a intrat cu autocamionul într-un stâlp. În urma evenimentului, conducătorul auto a ajuns la spital. Traficul a fost blocat temporar pe sensul Alba Iulia – Sebeș. 

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 03.30, pe DN 1, pe raza localității Lancrăm, județul Alba, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, în direcția Sebeș – Alba, ar fi pierdut controlul asupra acesteia și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, care se afla parcată pe marginea drumului  și cu un stâlp. În urma accidentului rutier condutorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE, ora 08:30 – Traficul a fost reluat.

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat pe DN 1 în Lancrăm (lângă Pensiunea Boema), pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș, din cauza unui TIR care a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un stâlp de susținere al rețelei electrice.

Șoferul autocamionului a fost transportat conștient la spitalul din Alba Iulia.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier pe DN1 (E81) Sebeș – Alba Iulia se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe raza localității Lancrăm, județul Alba, după ce un tir implicat noaptea trecută într-un accident rutier a rămas imobilizat pe carosabil.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax