Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN 1, între Alba Iulia și Sebeș. O persoană rănită după un impact între o mașină și un autobuz

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața, pe DN 1, între Alba Iulia și Sebeș. O persoană a rămas încarcerată după ce o mașină și un autobuz s-au lovit.

UPDATE 12.30: ”În jurul orei 6.45, pe DN 1, la kilometrul 371+700 de metri, în afara localității Lancrăm, un bărbat de 34 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sebeș – Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Daia Română, județul Alba. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital. Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Poliția Alba.

UPDATE 8.58: Potrivit IPJ Alba, traficul în zonă a fost reluat.

UPDATE: Traficul se desfășoară alternativ.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în zona „Izvorul lui Homoșteanu”. În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. O persoană a fost rănită. Traficul rutier este oprit. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Alba, pe DN 1, între localitățile Lancrăm și Alba Iulia, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un microbuz, în care se aflau 15 persoane. Din primele informații, în urma impactului, conducătorul autoturismului a fost rănit, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri.

Potrivit unor surse, unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax