Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN 1, la ieşire din Sebeş spre Sibiu: Două persoane au fost rănite iar drumul a fost blocat pe un sens timp de o oră

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 16.00 pe DN 1, la aproximativ 2 km de la ieşirea din Sebeş spre Sibiu. Trei maşini au fost implicate, iar două persoane, soţ şi soţie au fost transportate la spitalul din Sebeş, după care femeia a fost trimisă la Alba Iulia pentru ivestigaţii, fiind suspectă de fractură de claviculă. Traficul a fost blocat pe sensul de mers Sibiu-Sebeş, timp de o oră.

Din primele informaţii ale poliţiştilor, se pare că accidentul s-a produs în momentul în care şoferul unui autoturism marca Dacia Sandero a depăşit un TIR care circula pe acelaşi sens de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Dacia 1310 care venea regulamentar din sens opus. Şoferul Daciei 1310 şi pasagera din dreapta, soţia sa, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul municipal Sebeş.

Traficul a fost blocat timp de o oră în zonă pe sensul Sibiu-Sebeş. Victimele, soţ şi soţie, sunt din localitatea Răhău, iar din informaţiile poliţiştilor se pare că bărbatul nu a suferit leziuni grave, însă femeia este suspectă de fractură de claviculă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 29.04.2012, ora 1538  , pe DN 1, la km. 362+055 metri, în afara localităţii Sebeş, judeţul Alba, D.V.A., de 24 de ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de L.I., de 65 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, care circula din sens opus.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 51 de ani, din Sebeş, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit o fractură de claviculă iar L.I. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax