Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe DN 1, la ieşire dinspre Teiuş spre Aiud: O persoană a fost rănită

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri în jurul orei 14.30, pe DN 1, la ieşire din Teiuş spre Aiud. Două autoturisme au fost implicate, unul marca Dacia Logan, înmatriculat în judeţul Alba şi unul marca Audi, înmatriculat în judeţul Arad. O persoană, pasageră în Audi, a fost rănită. Traficul din zonă nu a fost restricţionat.

Din primele informaţii ale poliţiştilor, accidentul s-a produs în apropierea benzinăriei de la ieşire din oraşul Teiuş, unde unul dintre şoferi a ieşit în drumul principal fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu celălalt autoturism.

Victima a suferit leziuni în zona mâinii, posibil o fractură.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba din data de 28 aprilie 2012:

„La data de 27.04.2012, ora 14.35, pe DN1, km. 398+951 m, în afara oraşului Teiuş, C.Ş.I., de 46 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea”, la ieşirea dintr-o staţie de carburanţi şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe D.N.1, în direcţia Teiuş – Aiud, de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Arad.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 23 de ani, din Arad, pasageră pe scaunul din dreapta al celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare şi superioare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax