Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN 1, la intersecția cu Cunța: O persoană a fost rănită. Trafic reluat pe sensul Sebeș-Sibiu

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 14.00, pe DN 1, la intersecție cu localitatea Cunța. Două autoturisme au fost implicate, iar o persoană a fost rănită. Circulația a fost blocată pe sensul Sebeș-Sibiu, timp de aproximativ o oră.

Accidentul s-a produs între un autoturism marca Opel, care intenționa să depășească un autocamion, pe direcția de mers Sebeș-Sibiu. Din sens opus, circula regulamentar un alt autocamion. Șoferul autoturismului a decis să se redreseze pe banda sa, însă a acroșat cu partea din față vehiculul pe are dorea să îl depășească.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat în șanț. Șoferul Opel-ului a suferit leziuni, acuzând multiple dureri.

UPDATE:„ Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au intervenit la un accident rutier ce a avut loc pe DN 1, la km 352+110 m, în afara localităţii Cunţa.

Ca urmare a cercetărilor efectuate la locul producerii accidentului, poliţiştii au stabilit faptul că Alexandra R., de 24 ani, din Cugir, în timp ce a condus un autoturism pe DN 1, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care tracta o remorcă, ansamblu condus de Ioan P., din judeţul Arad, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătoarea auto, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax