Connect with us
Publicitate

AIUD

Accident pe DN 1 lângă Aiud. Un tânăr a intrat cu mașina într-un copac. Ce au descoperit polițiștii după evenimentul rutier

Publicat

Un tânăr de 24 de ani este cercetat penal în urma unui accident rutier petrecut pe DN 1 lângă Aiud. Acesta a intrat cu mașin într-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii l-au testat pentru alcool și droguri la volan.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii rutieri din Aiud au intervenit în cazul accidentului, luni, 1 iulie, în jurul orei 13.00. Evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, pe direcția de mers Cluj-Napoca-Aiud, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un copac.

Ce au descoperit polițiștii

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

”Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate