Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ACCIDENT pe DN 1, la Cunța. Un șofer s-a răsturnat cu mașina și a rămas încarcerat. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, pe drumul național DN 1, pe raza localității Cunța. O mașină s-a răsturnat în afara șoselei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.40, pe DN 1, la kilometrul 351, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sibiu – Sebeș, a ieșit în afara carosabilului unde a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de susținere a semnalizării rutiere după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 2, ora 16:15 – Potrivit ISU Alba, victima a fost extrasă din autoturism cu multiple fracturi fiind predată echipajului SAJ pentru a fi transportată la UPU Alba.

masina rasturnata UPDATE 1 – Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe DN 1, în dreptul localității Cunța, din cauza unui accident în care a fost implicat un singur autoturism.

Conducătorul acestuia, un bărbat de aproximatix 50 de ani ar fi pierdut controlul și s-a răsturnat în afara carosabilului.

masina rasturnata

 

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebes intervine la un accident rutier produs pe DN 1 pe raza localității Cunța. Din primele informații în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism. În urma accidentului a rezultat o victimă, conștientă, încarcerată.

La fața locului intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SAJ.

 

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax