Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN 1 pe tronsonul Sibiu-Sebeş: Un TIR înmatriculat în Austria s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni în jurul orei 19.30, pe DN 1, kilometrul 357, în direcţia de mers Sibiu-Sebeş. Un TIR înmatriculat în Austria s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul a fost transportat la spitalul din Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs produs cel mai probabil din cauza neatenţiei în conducere. În timp ce circula din direcţia Sibiu înspre Sebeş, la 8 km înainte de intrarea în oraş, TIR-ul s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără a lovi alte autovehicule.

Circulaţia nu a fost blocată în zonă, decât pentru un timp foarte scurt, în momentul în care ambulanţa l-a transportat pe şoferul TIR-ului la spitalul din Sebeş pentru investigaţii, în stare conştientă. Şoferul are cetăţenie austriacă şi era singur în TIR în momentul în care s-a produs accidentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax