Connect with us
Publicitate

BLAJ

ACCIDENT pe DN 14. Doi bărbați din Blaj răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat

Publicat

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și un bărbat de 52 de ani din Blaj au ajuns la spital joi după-amiaza, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 16:40, pe DN 14 B, în zona localității Brateiu din județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări se pare că un șofer de 24 de ani, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, intră în coliziune cu un cap de pod și se răstoarnă. Șoferul și un pasager de 52 de ani, ambii din Blaj, sunt răniți. Polițiștii rutieri continuă cercetările.

La locul accidentului a fost trimis de la Mediaș un echipaj medicalizat tip B, transmit reprezentanții SAJ Sibiu. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, bărbați, în vârstă de 24 respectiv 52 de ani. SAJ transportă la CPU Mediaș pasagerul de 52 ani cu traumatism abdominal.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 14, Brateiu unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. Un bărbat de aproximativ 24 de ani cu traumatism membru inferior a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SMURD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax