Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL pe DN 14B, la Crăciunelu de Jos. O persoană a DECEDAT și o alta a fost rănită după o coliziune frontală între două mașini

Publicat

politie masina sirena luminiO persoană a decedat și o alta a fost rănită, vineri seara, într-un accident rutier petrecut pe DN 14B, pe raza localității Crăciunelu de Jos.

Potrivit primelor informații, două autoturisme, unul înmatriculat în județul Alba și celălalt înmatriculat în județul Sibiu, s-au lovit frontal vineri, în jurul orei 22:40, pe DN 14B, între Crăciunelu de Jos și Blaj.

La locul accidentului a intervenit și Garda Blaj. Potrivit ISU Alba, cele două victime au fost încarcerate între fiarele contorsionate.

Persoanele rănite au fost transportate la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au fost sesizaţi, vineri, 1 iulie, ora 22.33, despre faptul că pe DN 14 B km, în afara municipiului Blaj, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că M.I., de 54 ani, din judeţul Sibiu, în timp ce a condus un autoturism pe direcţia de mers Blaj – Teiuş, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care circula în faţa sa, în zonă interzisă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S.P., de 53 ani din municipiul Blaj, care circula regulamentar.

Conducătorul auto M.I., a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde, la scurt timp, a decedat. Conducătorul auto S.P. a suferit vătămări corporale grave.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax