Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN 67C la Săsciori: Un bărbat a fost lovit de o maşină. Pietonul avea 1,16 mg/l alcool în aer expirat

Publicat

politie

Marți seara, un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost accidentat de un autoturism marca Suzuki, pe DN 67C la Săsciori. În urma accidentului, acesta a fost transportat la spitalul din Sebeș, suferind leziuni în zona capului. Din primele cercetări ale polițiștilor, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului.

Bărbatul de 55 de ani, C.V, din Săsciori, se afla pe partea carosabilă, în fața imobilului cu numărul 387, când a fost accidentat de mașina marca Suzuki înmatriculată în Alba, condusă de C.I, o femeie de 35 de ani din Daia Română. Bărbatul a ajuns la spitalul din Sebeş, unde medicii l-au diagnosticat cu  traumatism cranio-cerebral acut închis comoțional, cu plăci contuze epicraniene multiple.

Atât pietonul, cât și conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Pentru bărbat a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aer expirat. Şoferiţa nu a consumat alcool.

Pietonul a fost transportat la spitalul din Sebeș și a rămas sub supraveghere medicală.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş s-au sesizat din oficiu, ieri,  29.10.2013, ora 18.45, cu privire la faptul că în dreptul unui imobil din localitatea Săsciori, judeţul Alba, a avut loc un accident de circulaţie.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că V.C., de 55 ani, domiciliat în comuna Săsciori, în timp ce se deplasa , pe jos, pe partea carosabilă, a fost surprins şi accidentat de către un autoturism condus de I.C., de 35 ani, din comuna Daia Română.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sebeş, unde i s-a stabilit diagnosticul de TCC acut închis comoţional cu plăgi contuze, rămânand internat sub supraveghere medicală.

Atât conducătoarea auto, cât şi pietonul au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru victimă şi negativ pentru femeia care a condus autovehiculul.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax