Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe DN 7, în zona Șibot. Două persoane rănite după o coliziune frontală între două mașini. Trafic oprit

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă seara, pe drumul național DN 7, în apropiere de Șibot. Două persoane au fost rănite după o coliziune frontală între două mașini. Traficul rutier este blocat în ambele sensuri.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, la  data de 20 august 2022, în jurul orei 20,00, pe Drumul National 7, la  km 349 + 100 de metri, în afara localității Șibot, un bărbat de 32 de ani, din comuna Sălciua, județul Alba, a pierdut controlul asupra autoturismului pe care-l conducea în direcția Sebeș – Orăștie și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un tânăr de 20 de ani, din Cugir, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale grave, iar un bărbat de 51 de ani, din Cugir, pasager în cel de-al doilea autoturism, a fost rănit ușor.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 2, ora 21:45 – Potrivit ISU Alba, ambele victime ale accidentului au fost transportate la UPU Alba Iulia.

UPDATE 1, ora 20:35 – Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Sebeș a fost solicitată să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DN 7, în zona localității Șibot.

Este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării un autoturism era ieșit în afara carosabilului, iar în mașină era încarcerată o victimă, conștientă. La momentul de față se execută manevrele de descarcerare pentru extragerea victimei din autoturism.

Totodată, o alta victimă din accident a fost preluată de către echipajul SMURD, iar la momentul de față este asistată de către o ambulanță SAJ, cu medic.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două echipaje de prim ajutor și o ambulanță SAJ cu medic.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, accidentul rutier s-a produs pe DN 7 Sebeș – Orăștie, la km 349. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, se estimează reluarea traficului în jurul orei 20:50.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax